HOTEL KRYSTAL Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 161 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Ivo

grupa przyjaciół, 29.10.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
95 %
  • Krasný hotel i pokoje.Mohu doporucit.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 16.6.2017

Německo

  • Cena ogólna
92 %
  • Cisty pokoj

  • Pomaly Internet ,malo televiznich programu,zadny fen na vlasy

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.10.2016

Polsko

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jindra

para, 2.10.2016

Klatovy Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • nefungovalo větrání v koupelně

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiří

para, 30.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Děkujeme Vám za příjemné ubytování a vstřícný a ochotný personál. Můžeme Hotel doporučit. Budeme se těšit na brzkou shledanou. S pozdravem Jan Turek Františkovy Lázně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
HOTEL KRYSTAL replied to this review.
Děkujeme Vám za pobyt v našem hotelu a milé hodnocení! Budeme potěšeni, když se stanete našimi stálými hosty...na shledanou.

Vladimír

para, 4.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Dvořák

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
52 %
  • Nic

  • Pomalá wi-fi Nebyla klimatizace, nebo větrák, v sedmém patře pokoj rozpálený nedalo se spát. Na pokoji nebyla lednice.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
HOTEL KRYSTAL replied to this review.
Děkujeme za Váš názor. Mrzí nás, že jsou i hosté, kterým se ničím nezavděčíme. Wifi je zdarma v režimu uživatelském. Klimatizace není standard ani v hotelech 4 * kategorie, nicméně v několika našich pokojích je k dispozici - pravděpodobně nebyl vznesen takový požadavek.

Anonim

para, 18.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice hezké vybavení pokoje i restaurace, čistota v celém objektu, velmi příjemný personál (recepce i restaurace), výborná kuchyně. Velmi příznivé ceny za ubytování i stravu.

  • Snad ještě klimatizace v pokojích a pobyt v tomto zařízení nemá chybu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL KRYSTAL replied to this review.
Děkujeme za pěkné hodnocení, které nás potěšilo. Klimatizace je v několika pokojích, které jsou rezervovány na základě požadavku na pokoj s klimatizací.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 5.6.2016

Nizozemsko

  • Cena ogólna
96 %
  • It was all very clean!

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga Vavříková

podróżujący w pojedynkę, 16.5.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Pohodlná postel, čistý útulný pokoj, velmi ochotný a příjemný personál od recepčních po číšníka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 17.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.